El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 21 de maig del 2009

Carme Trinitat i Guillem Bou



La família de Carme Trinitat prové de Galícia, on les nits es deixava el foc encès. Així, si el dimoni els visitava, valia més que se servís brou calent i marxés, que no pas que empaités els de la casa.

Guillem Bou va néixer a Mallorca, a prop de les coves d’EsRevetllar, on habitaven gegants i dracs molt abans que es fessin els camins, els conreus i les ciutats
.
En Guillem és professor titular de la Universitat Ramon Llull, a l’Escola Superior d’Enginyeria i Arquitectura de La Salle. La Carme Trinidad, nascuda a Barcelona, també està adscrita a aquesta universitat, a la Fundació Pere Tarrés. En Guillem treballa en enginyeria multimèdia i en assessorament estratègic en situacions de conflicte o competència; la Carme en psicologia social i en mediació en els conflictes.
Han publicat llibres sobre tecnologia, multimèdia i e-learning. Destaca la col·lecció «Menudo Pastel», uns llibres molts divertits i pràctics sobre gestió d’empreses, on els protagonistes principals (gerent, socis, directius) són sempre els germans Groucho, Harpo i Chico Marx.
Ara Editorial Barcanova publica La fúria del dimoni, que és la seva primera novel·la de literatura infantil i juvenil.