El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 21 de maig de 2009

Carme Trinitat i Guillem BouLa família de Carme Trinitat prové de Galícia, on les nits es deixava el foc encès. Així, si el dimoni els visitava, valia més que se servís brou calent i marxés, que no pas que empaités els de la casa.

Guillem Bou va néixer a Mallorca, a prop de les coves d’EsRevetllar, on habitaven gegants i dracs molt abans que es fessin els camins, els conreus i les ciutats
.
En Guillem és professor titular de la Universitat Ramon Llull, a l’Escola Superior d’Enginyeria i Arquitectura de La Salle. La Carme Trinidad, nascuda a Barcelona, també està adscrita a aquesta universitat, a la Fundació Pere Tarrés. En Guillem treballa en enginyeria multimèdia i en assessorament estratègic en situacions de conflicte o competència; la Carme en psicologia social i en mediació en els conflictes.
Han publicat llibres sobre tecnologia, multimèdia i e-learning. Destaca la col·lecció «Menudo Pastel», uns llibres molts divertits i pràctics sobre gestió d’empreses, on els protagonistes principals (gerent, socis, directius) són sempre els germans Groucho, Harpo i Chico Marx.
Ara Editorial Barcanova publica La fúria del dimoni, que és la seva primera novel·la de literatura infantil i juvenil.