El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dimarts, 17 de març del 2009

100è joc literari

El blog Tens un racó dalt del món, arriba avui al 100è joc literari, i per a celebrar-ho em plau col.laborar amb el següent text:

Quan feia bon temps, des de Pasqua Florida fins a principis de tardor, quan el bosc canviava de color, vivíem a les branques dels arbres.
Ens havíem enfilat a tots els arbres de l’hort dels fruiters, prou forts per aguantar-nos a tots tres i prou baixos perquè hi poguéssim pujar sense escala, però després de provar-los vam triar la prunera vella com a cau definitiu. La prunera o el pruner vell tenia l’enforcadura del tronc ample, acollidora i fosca com el fons d’una perola, i les tres branques que hi naixien permetien d’instal·lar-nos-hi amb comoditat, repenjant l’esquena i repartir-nos l’espai amb precisió: tocava una branca per cadascú.
L’entreforc era el lloc comú on ens trobàvem. Les branques, en canvi, eren terrenys privats, cadascú hi guardava les coses que volia, tractava els branquillons com li semblava, penjava cintes o papers a les fulles, collia les prunes per ell tot sol i no tenia cap obligació de compartir-les amb els cosins, i fins i tot podia no respondre a les preguntes llançades des de les branques veïnes, com si es trobés en una cambra tancada i el fullam fos una paret que no deixava passar les paraules.
Amb la foto, crec que us dono una bona pista del llibre.
Que disfruteu del joc.Molta sort a tots.

7 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Gràcies per la pista :)

Carme Rosanas ha dit...

Bona pista, ja el tinc! Vaig a comprovar-ho ja que el tinc als prestatge.

Ma-Poc ha dit...

La pista ha estat definitiva

Mireia ha dit...

Hola, la teva filla (l'altra mireia, perquè ara això és un embolic) em va parlar del teu blog. Jo t'he enllaçat en el meu.

Assumpta ha dit...

La pista m'ha ajudat per confirmar-ho :-)) Moltes gràcies :-))

Carme ha dit...

Bona pista! M'ha ajudat molt.

aigua ha dit...

Genial la pista :)