El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 8 de gener del 2009

Maruja Torres s'endú el Nadal amb "Esperádme en el cielo" i Gaspar Hernàndez, el Josep Pla amb "El silenci"

07/01/2009
L'escriptora i periodista Maruja Torres ha guanyat el premi Nadal per la novel·la "Esperádme en el cielo", on narra com es pren unes vacances per retrobar-se amb els escriptors desapareguts Terenci Moix i Manuel Vázquez Montalbán. I un altre periodista, Gaspar Hernàndez, presentador del programa de Catalunya Ràdio "L'ofici de viure", s'ha endut el premi Josep Pla de prosa en català per l'obra "El silenci". L'obra, que és la seva primera novel·la, narra la història d'una japonesa que combat un càncer amb espiritualitat. Les obres guanyadores del premi Nadal i Josep Pla sortiran publicades al febrer.
El jurat del Premi Nadal ha seleccionat com a novel·la finalista l'obra "El libro del amor esquivo", de Rubén Abella, novel·la que pren com a referència el "Llibre del Bon Amor" de l'Arxipreste de Hita, encara que adaptat a les circumstàncies del segle XXI.
Per més informació de les notícies del programa d'avui contactar: 3cat24.cat