El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 8 de gener del 2009

Roth, Pérez-Reverte i Le Carré, entre les novetats literàries del primer trimestre del 2009

02/01/2009
Salman Rushdie, Philip Roth, Pérez-Reverte o John Le Carré són alguns dels noms propis que es podran trobar als prestatges de les llibreries el primer trimestre del 2009. Les editorials ja tenen a punt les novetats en tots els gèneres pels propers tres mesos on, entre d'altres, hi haurà moltes obres sobre el règim nazi, coincidint amb els 70 anys de l'inici de la Segona Guerra Mundial.

Entre els autors internacionals, trauran nou llibre aquest 2009 Salman Rushdie, que publicarà "La encantadora de Florencia" (Mondadori), sobre la fundació de l'Índia, o el prolífic Philip Roth, que traurà a la llum "Dona Bruder". També es podran llegir noves trames ideades per l'italià Roberto Calasso, per Patrick Modiano o Antonio Lobes Antunes.

Mentrestant, la narrativa espanyola comptarà amb noves obres d'Álvaro Pombo, que publica "Virginia o el interior del mundo" o Arturo Pérez-Reverte, que editarà amb Seix Barral "Ojos azules", un relat sobre la primera derrota dels espanyols davant els asteques el 1520.

Les novetats de la ficció llatinoamericana vindran de les plomes d'escriptors com Tomás Eloy Martínez o Carmen Bullousa, mentre que els autors de "best-sellers" que tornen a la càrrega aquests primers mesos del 2009 són Christian Jacq, amb "Tutankamón" (Planeta), o John Le Carré amb "El hombre más buscado".

Gónzalez Ledesma i Petros Márkaris, entre d'altres, seran els noms propis de la novel·la policíaca aquest 2009, per la qual cosa també estan preparades novetats editorials en els gèneres de la novel·la històrica, la poesia, les memòries i la no ficció