El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 2 d’octubre del 2008

Diari de la srta.Laieta



Avui he acabat de llegir l’últim apartat del diari de la srta. Leieta que porta per títol “Un gran vol de tudons”. Aquest diari, l'he anat llegint duran la temporada passada en capitols i forma part del llibre que l’ajuntament de Fogars de la Selva va editar el maig de 2007, el seu títol és “Fogars de la Selva, temps ha”. El llibre recull un seguit d’aspectes del municipi, com ara: la situació demogràfica, la fauna, la flora, les cases de pagès que pertanyen al municipi, festes….
Entre aquests reculls s’hi troba El diari de la srta Leieta, aquesta persona va exercir de Mestre de la parròquia de Ramió des de l’any 1944 fins el 1954. Durant aquest 10 anys va escriure un diari de fet quotidians. La veritat, ha valgut la pena llegir-lo