El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 2 d’octubre del 2008

La tempesta que vindrà

1 d’octubre de 2008
Sense projectes immediats davant la irrupció del llibre electrònic, els editors espanyols reflexionen sobre els canvis que els nous dispositius portaran al sector.





El desembarcament europeu amb llançament i oferta de llibreria virtual inclosa del Sony Reader no arribarà de moment ni al mercat espanyol ni tampoc al llatinoamericà, col·locats, per força, en la tessitura de resistir ara i sempre l’invasor tecnològic. Tard o d’hora, el llibre electrònic, tant si es diu reader com Kindle, tancat de moment en el seu reducte nord-americà, acabarà arribant a les nostres terres. Els escriptors i el món editorial, de moment no són capaços de saber com anirà el futur quan arribi el llibre electrònic al mercat espanyol i català.