El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 3 de juliol del 2008

El poeta Joan Margarit guanya el Premi Nacional de Literatura

30/06/2008
Els primers guardonats dels Premis Nacionals de Cultura ja s'han fet públics. El primer que s'ha donat a conèixer ha estat el de literatura, que s'ha atorgat al poeta Joan Margarit per l'obra "Casa de misericòrdia", publicada l'any passat. El jurat, presidit pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Treserras, ha destacat la connexió del llibre de Margarit amb el públic de totes les edats. El dibuixant Miguel Gallardo i Maria Gallardo, la seva filla, han estat distingits amb el Premi Nacional de còmic, que, el 2008, es concedeix per primer cop.
El Premi Nacional de Còmic ha estat atorgat al llibre "María y yo" per la capacitat de reflectir el món de les persones autistes amb tendresa, humor i didàctic. "Maria y yo" és la història real de les vacances de Miguel Gallardo amb la seva filla, que té 12 anys i és autista. La cerimònia de lliurament es farà al Teatre Kursaal de Manresa el pròxim 25 d'octubre