El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 24 de juny del 2012

'Salvador Dalí vist per la seva germana', un llibre polèmic

19/06/2012
L'obra inclou documents i imatges inèdites i un estudi introductori de gairebé 50 pàgines fet per Mariona Seguranyes on repassa les diverses edicions del llibre i la controvèrsia que va generar 
Viena Edicions ha presentat la reedició del llibre 'Salvador Dalí vist per la seva germana', escrit per Anna Maria Dalí a finals de la dècada dels 40. El llibre va ser en el seu moment la resposta d'Anna Maria Dalí a la 'Vida secreta' escrita per Salvador Dalí l'any 1942, que va indignar i va crear un gran malestar en la família Dalí. L'obra, que inclou documents i imatges inèdites, compta amb un estudi introductori de la historiadora de l'art i doctora en humanitats Mariona Seguranyes, que fa un estudi sobre els motius que van portar Anna Maria a escriure l'obra i exposa les reaccions que van provocar aquestes memòries. 
http://www.ara.cat/llegim/Salvador_Dali-Anna_Maria_Dali-Viena_edicions-Mariona_Seguranyes_0_721727946.html