El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 24 de juny del 2012

Ediciones B publica un retrat duríssim de Cristina Kirchner

20/06/2012
 La periodista Sylvina Wanger presenta la biografia 'Cristina', on pinta l'actual presidenta de l'Argentina com una dona obsedida amb el poder i el luxe, poc culta i molt influenciable 
Autoritària, amarga, pintada en excés i farcida de Botox, nova rica i de llenguatge vulgar. Aquests són alguns dels atributs que adornen la presidenta de l'Argentina, Cristina Fernández de Kirchner, segons el dur retrat que en dibuixa la periodista argentina Sylvina Walger. A 'Cristina' (Ediciones B), que va ser un èxit de vendes a l'Argentina, Walger assegura que quan la va conèixer per primera vegada no li va caure malament . "Podria haver arribat a ser la nostra Hillary Clinton, una dona independent... Però no era així, era influenciable i sectària", afirma la periodista. 
Més informació: http://www.ara.cat/llegim/Cristina_Kirchner-Ediciones_B-Biografia-Sylvina_Walger_0_722327936.html