El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 24 de juny del 2012

L'Institut Cervantes estrena 'biblioteca virtual'


13/06/2012
El catàleg inclou 3.000 obres en format e-Pub i PDF sobre lingüística, literàries clàssiques i contemporànies d'autors espanyols i hispanoamericans, història, art i literatura infantil
 La xarxa de biblioteques de l'Institut Cervantes disposa d'un nou servei de descàrrega de llibres electrònics a través d'internet, que compta amb més de 3.000 obres i que es pot utilitzar "títol a títol", sense haver de comprar paquets de continguts tancats, ha informat avui la institució. El servei està disponible a: www.cervantes.es / bibliotecas_documentacion_espanol / recursos_en_linea / libros_electronicos.htm. Tots els usuaris amb carnet de les biblioteques de l'institut que tingui un dispositiu de lectura i connexió a internet pot accedir, des de qualsevol lloc del món, als continguts de la col•lecció. El catàleg inclou obres sobre lingüística, literàries clàssiques i contemporànies d'autors espanyols i hispanoamericans, història, art i literatura infantil. 
Més informació: http://www.ara.cat/llegim/Institut_Cervantes_0_718128331.html