El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 24 de juny del 2012

'L'edat del dubte', el nou cas del comissari Montalbano

14/06/2012
Edicions 62 continua la publicació d'una de les sèries de novel•la negra més populars de la literatura italiana. Apareguda en italià l'any 2008, ha estat seguida de cinc novel•les més i de diversos llibres de contes protagonitzats per Salvo Montalbano 
El nou cas de Salvo Montalbano –el més marí fins ara de tots els que ha resolt–, el lector se sorprendrà pel canvi que s'ha produït en el comissari sicilià, com si l'autor s'hagués proposat remoure-li intensament els sentiments. Un matí es troba al port de Vigata un bot pneumàtic amb el cadàver desfigurat d'un home. L'ha apropat fins al port un vaixell de luxe, el quadern de bitàcola del qual parla de moviments constants per mig món. La propietària i la tripulació han de romandre a terra fins que Montalbano conclogui la investigació. 
http://www.ara.cat/llegim/Andrea_Camilleri-Edicions_62-Novel-la_negra_0_718728264.html