El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dissabte, 5 de maig de 2012

Joan Fuster, els inicis de l'assagista

02.05.2012
 La UB obre avui el simposi internacional 'Joan Fuster: Figura de Temps' • S'hi exposaran els moments inicials de la seva obra
L'any 1956 Joan Fuster publicà el volum 'Figures de Temps', en què recollia les anotacions preses en un dietari entre el 1952 i el 1955. Eren (com va deixar escrit en un advertiment de la segona edició del 1957) 'apunts inconnexos, variats i levíssims, als quals no vull atribuir més pretensió que la d'haver-me servit, a mi, d'exercici meditador.' Partint d'aquest diari, i del títol de la primera edició, s'ha decidit el tema del simposi internacional 'Joan Fuster: Figura de Temps', organitzat per la Facultat de Filologia de la UB, que durarà d'avui al 4 de maig.