El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 23 de febrer del 2012

Pius Alibek presenta 'El dol del quetzal'

20/02/2012
 "Aquesta novel•la és una invitació a reflexionar, m'agrada escriure entretenint el pensament i no la curiositat", diu Alibek. L'escriptor ha avançat que té en ment escriure sobre el fet català: "Seria la meva retribució a una terra que m'ha acollit i un desfogament de tot el que he viscut i retingut"
Després de desgranar els seus orígens iraquians a 'Arrels nòmades', Pius Alibek (Ankawa, Iraq, 1955) ha presentat la seva primera novel•la, 'El dol del quetzal' (Columna). En aquest debut novel•lístic l'autor narra la trobada a l'estat mexicà de Chiapas entre Sargon, un iraquià fugit de la guerra que s'enyora de casa, i Citlali, una jove mexicana que fa un viatge en busca de respostes vitals. "Aquesta novel•la és una invitació a reflexionar, m'agrada escriure entretenint el pensament i no la curiositat" ha explicat Alibek