El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dissabte, 11 de febrer del 2012

Només un de cada quatre 'e-books' és comprat, a Espanya

07/02/2012
 L'any passat, el 73,1% d''e-books' es van baixar gratuïtament d'Internet. Així ho reflecteix l'última entrega del 'Baròmetre d'hàbits de lectura i compra de llibres', elaborat per la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya
El 6,8% dels espanyols majors de catorze anys va llegir l'any passat llibres electrònics, la majoria de les vegades a través de l'ordinador i només el 2,7% ho va fer mitjançant un 'e-Reader'. I el 73,1% d'aquest tipus de llibres es van baixar gratuïtament d'Internet. Així ho reflecteix l'última entrega del 'Baròmetre d'hàbits de lectura i compra de llibres', elaborat per la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya (FGEE) amb el patrocini de l'antiga Direcció General del Llibre, les competències ha assumit ara la Direcció General de Política i Indústries Culturals i del Llibre del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.