El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dissabte, 11 de febrer de 2012

'Capicua', una revista dedicada a promoure la cultura portuguesa

09/02/2012
L'objectiu de la publicació és "donar a conèixer autors portuguesos desconeguts, ja que aquí es tradueix poca literatura portuguesa"
Barcelona acull aquest dijous la presentació de 'Capicua', revista bilingüe de periodicitat anual que va néixer el 2010 per divulgar l'obra d'escriptors catalans a Portugal i escriptors portuguesos als Països Catalans. (...) La revista va néixer l'any 2010 amb el propòsit de ser de periodicitat semestral. Amb tot, la dificultat per accedir a les subvencions, apunta Cortils, va portar a publicar la revista anualment. 'Capicua' es pot trobar en llibreries de Lisboa i Porto, a Portugal, i a casa nostra, a Barcelona, Mallorca, València i Vic. http://www.ara.cat/llegim/Capicua-Literatura_portuguesa-revista_literaria_0_643135805.html