El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dilluns, 23 de gener del 2012

Un tast de Soldevila i de Rusiñol, recuperats

15.01.2012
Adesiara ha obert una nova col•lecció, De cor a pensa • Vol recobrar obres valuoses, però oblidades, dels nostres autors.
L'editorial Adesiara ha obert una nova col•lecció, De cor a pensa, amb la intenció de recobrar obres literàries indiscutibles i històricament inqüestionables d'autors catalans, segons que ha explicat l'editor Jordi Raventós a VilaWeb. Els dos primers títols són una declaració d'intencions: 'Hores angleses' (fragment) de Ferran Soldevila, i 'Tots els monòlegs' (fragment) de Santiago Rusiñol. Amb aquests dos títols Adesiara publica autors catalans per primera vegada des que es fundà, el desembre del 2007. L'editorial s'ha especialitzat sobretot a recuperar els clàssics.