El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dilluns, 23 de gener del 2012

Les llibreries, en estat de canvi

18.01.2012
Els llibreters catalans preparen un congrés a Tarragona, que es farà els dies 10-12 de febrer. Hi parlaran de les transformacions que afecten el sector del llibre.
El president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura, va presentar ahir el Congrés de Llibreters (programa) que es farà a Tarragona els dies 10-12 de febrer. El sector del llibre viu un moment de transformació, esperonada per les noves tecnologies. A sobre, la crisi econòmica general fa que la facturació s'hagi reduït un 20%. Tot plegat ha portat al congrés, que servirà, així mateix, per presentar projectes com la primera titulació especialitzada en gestió de llibreries, el Pla Llibreria Activa (dins el Pla de foment de la lectura), o el banc de dades Datallibres, que ajudarà a gestionar millor els estocs de llibres.