El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 26 de gener de 2012

La voz dormida

Dulce CHacón
Editorial: Punto de lectura
Primera edició 2002
Llengua castellana
Pàgines: 416

Unas en la retaguardia, otras en la vanguardia armada de la guerrilla; unas desde fuera, y otras tras los muros de la prisión madrileña de Ventas; todas mujeres, todas valientes y sacrificadas... Una historia de coraje y dignidad que se convierte en testimonio y homenaje al papel desempeñado por muchas mujeres en los momentos decisivos de la guerra civil española y en los siguientes años de represión... Un estilo inolvidable, unos personajes que dejan huella...
Ressenya
Un llibre dur, emotiu i sensible que et fa pensar en un temps on la por i el valor dominava. A La voz dormida,  Dulce Chacón ens ensenya unes dones que es jugaven la vida per uns ideals i també per amor. La relació d'aquestes dones que s'ajudaven les unes a les altres fins al final, fins i tot sabent que ho tenien tot perdut. Dulce Chacón era una escriptora amb una sensibilitat especial per explicar històries, amb una cruesa que et porta a emocionar.

Elena González