El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 4 de desembre del 2011

Mor l'escriptora Christa Wolf als 82 anys

L'autora d''El cielo dividido' va ser una de les grans novel•listes de la RDA. Candidata al Nobel, l'any 2002 va guanyar el Deutscher Bücherpreis per la seva trajectòria
 01/12/2011
 Aquest matí, l'editorial alemanya Suhrkamp informava els mitjans que la novel•lista, guionista i assagista Christa Wolf ha mort a l'edat de 82 anys a Berlín. Es tracta d'una de les escriptores més llegides de la República Democràtica Alemanya; va viure el seu gran auge entre els anys 60 i els 80. Autora de títols com Reflexiones sobre Chista T. o Casandra, va ser molt discutida un cop va finalitzar la Guerra Freda. Tot i això, va ser candidata al premi Nobel de literatura i l'any 2002 va endur-se el Deutscher Bücherpreis, que els llibreters alemanys entreguen en reconeixement a la trajectòria d'un autor.