El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 4 de desembre del 2011

El cuaderno de Maya

Isabel Allende
Editorial Plaza & Janes
Edició maig de 2011
Llengua castellana
Pàgines 442

El cuaderno de Maya és una novel•la que barreja temes molts interessants i actuals com són: la prostitució, les drogues i les màfies que operen als Estats Units. També parla de les conseqüències que van patir les persones que és van declarar obertament del bàndol de Salvador Allende en el cop d’esta que va portar a terme Augusto Pinotchet i per últim, la forma que pot canviar de manera de pensar una persona depenent de l’ambient que l’envolta. Tot això ho explica la Maya Vida,narradora del llibre, en una illa de Chile anomenada chiloé. La Maya va a l’illa enviada per la seva àvia per raons que anireu descobrint al llegir. Va a viure amb en Manuel, un amic de l’àvia, la Maya al conèixer la gent de l’illa va descobrint uns valors i una forma de vida desconeguts que mica en mica li ompliran la vida Un llibre fantàstic i molt ben escrit que t’enganxa des de les primeres pàgines.

1 comentari:

Sandra Valentín ha dit...

M'ha encantat, com tots els llibres de la Isabel Allende. I Déu n'hi do la vida d'aquesta noieta! He trobat molt interessant que a través del quadern que va escrivint la protagonista, vivim de primera mà i al mateix temps (es barreja el passat i el present contínuament) tant l'autodestrucció de l'adolescent com la recuperació de la Maya adulta.


Molt recomanable!