El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 4 de desembre del 2011

Avui "El cuaderno de Maya" de Isabel Allende

Benvolguts amics del Racó el llibre. Últimament només faig que disculpar-me per una raó o una altra. La setmana passada per raons personals tan d'en Pep i meves no va poder portar a terme el programa. Aquesta setmana he penjat el programa avui, perquè no tenia Internet, resulta que s'havia espatllat el router i l'han canviat avui diumenge, després de dinar. Espero que a partir d'ara tot vagi rodat. Encara que el proer dijous és festa i no fem programa

2 comentaris:

Sandra Valentín ha dit...

M'ha encantat, com tots els llibres de la Isabel Allende. I Déu n'hi do la vida d'aquesta noieta! He trobat molt interessant que a través del quadern que va escrivint la protagonista, vivim de primera mà i al mateix temps (es barreja el passat i el present contínuament) tant l'autodestrucció de l'adolescent com la recuperació de la Maya adulta.


Molt recomanable!

Rosa ha dit...

Hola Sandra,
Gràcies pel comentari. És un llibre molt interessant i alhora dur, però per altra banda, la recuperació de l'adolescent compensa tot el que et fa sentir durant la lectura.