El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 17 de novembre de 2011

Dia de l'Escriptor Empresonat a VilaWeb

El PEN celebra aquesta diada internacional a la redacció del diari, amb lectures de textos i poemes d'escriptors morts a Mèxic.
 15.11.2011
 Avui a VilaWeb, a dos quarts de dotze del migdia i a les set de la tarda, escriptors vinculats al PEN Català (Maria Barbal, Carles Torner, Maria Teresa Pous, Josefa Contijoch, Montserrat Abelló, Cinta Massip, David Figueres…) llegiran poemes i textos propis al voltant de la llibertat d'expressió i articles escrits per alguns dels escriptors que han estat víctimes de la guerra encoberta que es viu a Mèxic, entre els 'narcos' i el govern. D'aquesta manera el PEN Català, en l'àmbit del PEN internacional, celebra el Dia de l'Escriptor Empresonat.
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3949943/20111115/lescriptor-empresonat-vilaweb.html