El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 22 de setembre del 2011

Noves aportacions sobre l'obra de Vicent A. Estellés

La revista Reduccions publica un monogràfic sobre la seva obra i vigència
20.09.2011
Els números 98/99 de la revista Reduccions, que publica l'editorial Eumo de Vic i que dirigeix Lluís Solà, són dedicats, monogràficament, al poeta Vicent A. Estellés. L'enfocament del monogràfic --ha explicat a VilaWeb Lluís Roda, el poeta valencià que l'ha coordinat--, parteix de la idea que 'la valoració d'Estellés dins la cultura catalana encara s'ha de fer. I el volum pretén, justament, superar aquesta situació i contribuir significativament a valorar-lo i conèixer-lo'. http://www.vilaweb.cat/noticia/3930024/20110920/noves-aportacions-lobra-vicent-estelles.html

Vicent Andrés Estellés (Burjassot, l'Horta, 1924 - València, 1993). Poeta i periodista. Considerat el principal renovador de la poesia valenciana contemporània, és també recordat com el poeta més gran que ha donat el País Valencià, del segle XV fins a l'actualitat, és a dir, des de l´època d'Ausiàs March i Roís de Corella.