El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 22 de setembre del 2011

Le Nuvole, nova llibreria italiana de Barcelona

22/09/2011
La primera llibreria dedicada totalment a la literatura i la cultura italianes a Barcelona,Le Nuvole, obre les portes aquest divendres a partir de les 19 h amb la projecció de la pel•lícula 'Faber', de Bruno Bigoni.
 Ubicada al carrer Sant Lluís, 11 (Gràcia), Le Nuvole presenta un espai multidisciplinari en el qual conviuen l’exposició i la venda de llibres amb diferents activitats orientades a difondre la cultura italiana. En aquesta línia, el centre ofereix tallers amb professionals de la literatura, la il•lustració, el cinema i l’art en general. Le Nuvole disposa també d’un petita sala de projeccions on s’exhibiran pel•lícules i documentals, així com un espai d’exposicions.