El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




divendres, 9 de setembre del 2011

Julian Barnes, finalista per quarta vegada del premi Booker

07/09/2011
 Un mes abans que aparegui la penúltima novel•la de l'escriptor de Julian Barnes, 'Pulse' l'autor d''El lloro de Flaubert' i 'Arthur i George' ha tornat a ser nominat a un dels premis més prestigiosos de les lletres angleses.
L'escriptor anglès Julian Barnes figura a la llista de finalistes al premi britànic de literatura Booker per quarta vegada, amb la novel•la The Sense of an ending, segons ha fet saber l'organització recentment. Barnes, el favorit de les apostes, competirà amb altres cinc aspirants, entre ells dos debutants, Stephen Kelman, que concorre amb Pigeon English, i A.D. Miller, que presenta Snowdrops. El veterà escriptor ja havia estat seleccionat tres vegades per al Booker, una el 1984 per El lloro de Flaubert, una altra el 1998 per Anglaterra, Anglaterra i l'última el 2005 per l'obra Arthur & George. La penúltima novel•la de Barnes, Pulse, serà publicada a Angle editorial i a Anagrama el mes que ve.