El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
divendres, 9 de setembre de 2011

Benvingut a la Ciutat de la Lectura!

La Setmana del Llibre en Català torna al Parc de la Ciutadella de Barcelona entre el 9 i el 18 de setembre (dilluns 12 i dimarts 13 tancat) amb un disseny del recinte renovat, innovador i que s’integra còmodament al Parc.
Una nova distribució que afavorirà la circulació del públic i l’agilitat en la venda de llibres.
La Setmana es transforma en una ciutat: La Ciutat de la Lectura, formada per 27 casetes que ocuparan 15 llibreries, més de 40 editorials i el quiosc.cat amb 109 revistes.i petites conferències... i pels més petits, cada dia un espectacle familiar i una gran festa els caps de setmana.
Estigues atent a les novetats que t' anirem anunciant. Vine a passejar, mirar, remenar, llegir, escoltar, tastar, comprar, subscriure’t, relaxar-te, respirar, jugar... Vine a La Setmana! És la teva Setmana!