El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




divendres, 1 de juliol del 2011

'El somni de Farringdon Road' d'Antoni Vives aconsegueix el Premi Crexells de l'Ateneu Barcelonès

23.06.2011
S'ha imposat a Julià de Jòdar i a Ponç Puigdevall
Per Sant Joan l'Ateneu Barcelonès lliura el seu guardó literari a obra publicada: el Premi Crexells. I el quarantè premi ha estat per a la novel•la 'El somni de Farringdon Road' d’Antoni Vives (la Magrana), ambientada en la guerra del 1936-39. Vives, que s'ha imposat a les obres finalistes 'La pastoral catalana' de Julià de Jòdar i 'Un dia tranquil' de Ponç Puigdevall, ha fet saber que la seva pròxima novel•la, ja compromesa amb la Magrana, s'ambientaria als anys de la postguerra franquista. Cal fer notar que l'1 de juliol Antoni Vives serà el tercer tinent- batlle de l'Ajuntament de Barcelona (encarregat d'urbanisme, habitatge, infraestructures, medi, serveis urbans, telecomunicacions, noves tecnologies i àrea metropolitana).
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3901389/20110623/somni-farringdon-road-dantoni-vives-aconsegueix-premi-crexells-lateneu-barcelones.html