El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




divendres, 13 de maig del 2011

L'edició electrònica va créixer un 50% durant el 2010

09/05/2011
Creix l'edició privada, que ja representa el 92 per cent del total.
L'edició electrònica va enregistrar durant el 2010 un increment de gairebé el 50 per cent, davant l'edició en paper, que es va reduir en un 1 per cent. Catalunya és la segona comunitat de l'Estat que edita més llibres, per darrere de Madrid
La producció editorial va augmentar el 2010 un 3,9 per cent respecte a l'any anterior, i va ser l'edició electrònica la que va registrar un increment més gran, de gairebé el 50 per cent, davant l'edició en paper, que es va reduir en un 1 per cent.
Aquestes dades es desprenen de l'estudi La panoràmica de l'edició espanyola de llibres, elaborat per la Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques del Ministeri de Cultura a partir de la informació proporcionada per l'Agència de l'ISBN. Per a Cultura, aquestes dades són prova que "ens trobem davant d'un sector econòmicament madur i consolidat com una de les grans potències editorials del món".
Més informació: http://www.ara.cat/cultura/Edicio_electronica-editorial-creixement_0_477553274.html
Foto extreta del blog  "L'ofici de llegir"