El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
divendres, 13 de maig de 2011

Casasses, Pedrals i la poesia satírica

VilaWeb ofereix tota la setmana un especial dedicat a la poesia, en ocasió del 'Barcelona Poesia XXVII Festival Internacional'
12.05.2011
Comença el XXVII festival internacional 'Barcelona Poesia'. Durant la setmana que va de l'11 al 17 de maig VilaWeb us oferirà cada dia un vídeo d'algun dels espectacles i recitals programats. El primer és una peça pròpia (vídeo), amb dos dels protagonistes del festival: els poetes Enric Casasses i Josep Pedrals parlen de poesia satírica: tradició, salut que té, com l'exerciten i com l'executen. I n'ofereixen una mostra pròpia: Casasses recita dos poemes plens de càrrega satírica del seu darrer llibre, 'Bes Nagana' (Edicions de 1984), i Pedrals, el sonet del 'Cas Vilaró', que va publicar al diari Ara.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.