El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 19 de maig del 2011

El filòleg Joan Rebagliato guanya el XXIII Premi de Narrativa Vila d’Ascó, que edita Cossetània

L’obra Embarcats és un recull de contes de to humorístic que parteixen d’un naufragi
El filòleg Joan Rebagliato Nadal, de Calella, ha estat el guanyador del XXIII Premi de Narrativa Vila d’Ascó, que es va donar a conèixer dissabte 14 de maig. Cossetània editarà l’obra premiada, Embarcats, un recull de contes de to humorístic que tenen com a punt de partida el naufragi d’una barca. La regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Ascó convoca el Premi, dotat en 3600 euros.
Joan Rebagliato, nascut el 1969, és llicenciat en Filologia Catalana. Des de l’any 2008 treballa a l’Àrea de Gestió Terminològica i de la Informació del TERMCAT. És autor del llibre del Termcat La definició terminològica (2009) i ha treballat en un llibre sobre l’elaboració dels diccionaris terminològics, a més de la coordinació del Diccionari General de l’Esport.

En narrativa, a més de la novel•la Amb la pell estripada, Premi Jo escric 2006, ha participat en diversos llibres col•lectius, com Camins en el temps, guanyador del premi de relats breus ´Joan Castelló´ (editorial Mediterrània-Eivissa), i, a Cossetània, el relat ´El parany´, recollit a Somnis d´asfalt i altres narracions, seleccionat en el premi Mn. Romà Comamala, i un conte inclòs a Dos germans asimètrics i altres narracions, del 9è Premi de narrativa curta per Internet Tinet.

Embarcats agrupa diversos contes, en to de comèdia, vinculats entre ells a través dels seus personatges. Durant l’acte de lliurament del Premi, es destacà que és una obra divertida i amb una trama ben lligada, tot i la gran quantitat de personatges i la complexitat del seu argument
Nota de premsa de Cossetània Edicions