El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 19 de maig del 2011

Albert Roig guanya el premi Jocs Forals de Barcelona 2011

16/05/2011
Rep el guardó de millor poesia, premi Jocs Florals de Barcelona 2011, Albert Roig per la seva obra "La tempesta", un homenatge als escriptors William Shakespeare i Rainer Maria Rilke.
(...)
Roig -assagista, traductor, professor de l'Institut del Teatre de Barcelona i poeta- es consolida com un dels poetes més originals del panorama literari en català. La seva obra, "La tempesta", és un homenatge a Shakespeare i a l'oralitat de la poesia. Segons l'autor, el recull de poesies busca tractar d'experimentar amb l'altre, com en el cas del teatre. Per l'autor, "La tempesta" li ha permès experimentar i poder convertir-se en una altra persona.
(...)
"La tempesta" es publicarà a Edicions 62 i formarà part del recull bibliogràfic de Roig: Córrer la taronja, A l'encesa i, adaptacions teatrals com: Lleons al jardí, Verges i gossos i una adaptació de "La mort i la primavera" de Mercè Rodoreda, entre d'altres