El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 21 d’abril del 2011

La viuda prenyada

Història interior
Martin Amis
Editorial Empúries
Edició: 2011
Col•lecció: Anagrama/Empúries
Número: 78
Llengua catalana
La viuda prenyada és una obra divertida i intel•ligent, molt àcida i per moments brillant. Explora la llibertat i la despreocupació dels anys de la primera joventut i, amb més contenció, explora també el pas del temps, la càrrega dels anys i la maduresa.
Text de contraportada
Som a l’estiu del 1970, llarg, idíl•lic i molt calorós. En un castell italià, mitja dotzena de joves anglesos naveguen per les agitades aigües de la transició a l’edat adulta. En plena revolució sexual, es passen les hores explorant els límits de les coses i de les relacions entre els dos sexes. Les noies actuen com si fossin nois; descarades, desinhibides, independents i segures d’elles mateixes, prenen la iniciativa i s’alliberen gràcies als anticonceptius. Els nois, per la seva banda, continuen comportant-se com els nois ho han fet sempre. Espavilat, divertit, estudiant de literatura i obsessionat amb la novel•la anglesa, en Keith Nearing està a punt de fer vint-i-un anys i durant aquest estiu, que promet ser el de la seva vida, intenta treure el màxim profit del comportament exuberant i sense complexos de la seva novia i les seves amigues