El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 10 de març de 2011

Paulo Coelho

Paulo Coelho (Rio de Janeiro, 1947) és un dels autors més llegits i influents de l’actualitat. Es va iniciar en el món de les lletres com a autor teatral. Després de treballar com a lletrista per als grans noms de la cançó popular brasilera, es va dedicar al periodisme i a escriure guions per a la televisió. Amb la publicació d’El Pelegrí de Compostel•la (1987) i L’Alquimista (1988), Paulo Coelho va iniciar un camí d’èxits que l’ha consagrat com un dels grans escriptors del nostre temps. Publicades a 160 països, les seves obres han estat traduïdes a 71 llengües, amb més de 100 milions de llibres venuts. A part de rebre nombrosos premis i distincions internacionals, l’any 1996 el ministeri de Cultura francès el va nomenar Cavaller de les Arts i les Lletres. És conseller de la Unesco per al programa de convergència espiritual i diàleg intercultural, membre de l’Acadèmia Brasilera de les Lletres i l'any 2007 va ser nomenat Missatger de la Pau per les Nacions Unides
http://www.proa.cat/ca/autor/paulo-coelho_3877.html

Bibliografia:
1987 - El Pelegrí de Compostel•la (Diari d'un Mag)
1988 - L'alquimista)
1990 - Brida
1992 - Maktub
1994 - Vora el riu Piedra em vaig asseure a plorar
1996 - La Cinquena Muntanya
1997 - Manual del guerrer de la llum - Veronika decideix morir
2000 - El dimoni i la senyoreta Prym
2003 - Onze minuts
2004 - El Zahir
2005 - Com el riu que flueix
2006 - La bruixa de Portobello