El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 10 de març del 2011

Onze minuts

Paulo Coelho
Editorial Proa
Edició 2005
Pàgines: 228

La Maria una noia amb el cap ple de pardals i que viu en un poblet a Brasil marxa a Rio de Janeiro ha passar uns quants dies de vacances. I va tota sola, la Maria era una noia mol maca i amb un tipus preciós.Allà coneix un suís que li ofereix una feina de ballarina en una discoteca a Ginebra i sense pensar-ho gaire és decideix anar-hi. Per un problema la despatxant i es troba sense feina ni coneix l’idioma dels país. A partir d’aquí comença el calvari de la Maria. Un cop s’ha gastat els diners de l’acomiadament en un boock de fotos per fer de model i un mòbil. Va esperar molt temps abans de sentir el timbre del mòbil, el dia que va trucar va ser per preparar-li un cita amb un àrab. Quan és troben se’n adona que no era la cita que esperava i pren la decisió de prostituir-se, aquest moment és per a mi uns del moment més important el llibre.
Una novel•la eròtica, plena de reflexions per part de la protagonista, les quals trobareu en forma de diari. També explica tot el que li va passar duran els anys que va fer de prostituta en un local de Ginebra, l’enamorament amb en Ralf i l’experiència en el masoquisme.
Una historia on Paulo Coelho amb la seva forma d’escriure t’arriba l’ànima.