El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 24 de març de 2011

Kosmopolis. Festa Internacional de la Literatura (24-25 i 26 de març)

Kosmopolis. Festa Internacional de la Literatura (24-25 i 26 de març) és una trobada literària bienal nascuda amb el nou segle i que se celebra en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

És una festa-laboratori on la literatura és la protagonista en totes les seves vessants. Cinc dies per celebrar un discurs universalista, una festa per emancipar lectors, estimular la mutació del cànon, agitar els gèneres, navegar en llengües i revisar mites, tradicions i identitats.

En un context on la paraula oral, la paraula impresa i la paraula electrònica reflecteixen els sismes d'un món globalitzat, emergeix un panorama de gèneres, formats i suports en mutació. Kosmopolis condensa i amplifica aquest procés, situant la literatura en el centre de l'escena en interacció amb les arts i les ciències.

Kosmopolis és una cita amb l'art i la llibertat inspirada en una antiga consciència: som ciutadans del cosmos, ciutadans de l'univers.
http://www.cccb.org/kosmopolis/ca/edicio-k11-35662