El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 17 de març del 2011

Jordi Puntí guanya el premi Lletra d'Or

16/03/2011
El jurat de la 55ª edició del premi Lletra d'Or ha premiat Maletes perdudes, de Jordi Puntí, perquè és "una novel•la d’arguments que llisquen, es trenen i s’encaixen sense discontinuïtats: una novel•la tan novel•lesca com documental i evocadora de llocs i de climes concretíssims, cordial i llegidora "
La novel•la Maletes perdudes, de Jordi Puntí, ha estat guardonada amb la Lletra d’Or, un premi que es concedeix cada any, des del 1956, al millor llibre publicat en llengua catalana durant l’any anterior, segons el criteri del jurat, independent de qualsevol institució o grup editorial.
Aquest premi va néixer per iniciativa d'un grup de nou amics lletraferits, els quals es van constituir en jurat i van establir les bases del guardó.
Més informació: http://www.3cat24.cat/noticia/1108516/llibres/Jordi-Punti-guanya-el-premi-Lletra-dOr-per-la-novella-Maletes-perdudes

2 comentaris:

Tonina ha dit...

UNa gran novel.la. Vaig disfrutar llegint-la.
Una abraçada

Rosa ha dit...

Hola Tonina,
Amb el teu comentari m'he adonat que no l'he comentat, a mi no em va acabar de fer el pes. Un dia d'aquest, la comentaré.
Una abraçada