El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 17 de març del 2011

El Premis Recull de Blanes impulsen la promoció de nous autors

14 de març 2011
Es va celebrar en el restaurant Mont-Ferrant de Blanes l'acte de lliurament dels Premis Recull, que van aplegar a més de 200 persones. A l'edició d'aquest any s'havien presentat 148 obres i Vicenç Llorca, president del jurat, va explicar que aquest any s'ha mantingut un nivell alt de participació amb, també, un destacat nivell de qualitat de les obres a concurs Llorca va subratllar l'augment d'obres presentades al premi de teatre, 41.(...)
El guanyador d'aquesta modalitat, el Premi Josep Ametller, ha estat para Alexandre Ballester,(...)
El Premi de Poesia Benet Ribas va recaure en el jove de Sant Celoni David Jiménez Clot per l'obra L'Escata i el vers.(...)
El Premi de Narrativa Joaquim Ruyra ho va concedir el jurat a Alba Dalmau Viure, que té 24 anys i resideix a Cardedeu, per Vonlenska(...)
El Premi Rafael Cornella per a la modalitat de retrat literari ho va obtenir l'empleat de banca de 51 anys Xavier Jové i Lagunas, de Peralada, pel text Apel•les Mestres - Autoretrat de Liliana.(...)
Finalment, el Premi de Periodisme Salvador Reynaldos va ser per l'escriptor Ricard Biel Albiol, que té 40 anys i que resideix a Girona. El seu text es titula Llenguatge en política i desafecció, en el qual denuncia «el parany del llenguatge al món de la política», encara que va precisar que podia haver escollit qualsevol altra faceta humana. Per a Biel, «el llenguatge és la prova fefaent que no podem comunicar-nos» de forma total i rotunda…
Més informació: http://www.blanesaldia.com/blanes/1625-el-premis-recull-de-blanes-impulsen-la-promocio-de-nous-autors