El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 10 de febrer del 2011

Quatre escriptors a les Decennals

Oferim els textos de Màrius Serra, Isabel-Clara Simó, Alfred Bosch i Margarida Aritzeta, autors de la crònica d'un episodi destacat d'aquestes festes de Valls
09-02-2011
L'edició de VilaWeb Valls publica els quatre textos encarregats a quatre autors catalans sobre aspectes diversos de les Festes Decennals, que se celebren cada deu anys a la capital de l'Alt Camp, en honor de la Mare de Déu de la Candela. Màrius Serra parla dels castells (text); Isabel-Clara Simó assisteix a la missa de les candeles (text); Alfred Bosch comenta la processó de la Mare de Déu de la Candela (text); i Margarida Aritzeta recorre la galeria de vallencs il•lustres (text). Enguany han estat nomenats vallencs il•lustres els fotògrafs Pere Català i Pic i Francesc i Pere Català i Roca.
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3845796/20110209/quatre-escriptors-decennals.html