El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 10 de febrer del 2011

Eduard Márquez, pels blocs literaris

Acaba de publicar la novel•la 'L'últim dia abans de demà' i s'ha reunit amb un grup de blocaires literaris. La reunió, promoguda per l'editorial Empúries, dóna relleu a aquesta xarxa d'informadors i divulgadors que cada vegada té més pes
08-02-2010
Eduard Márquez s'ha reunit amb un grup de blocaires literaris per parlar del seu nou llibre, 'L'últim dia abans de demà' (Empúries). VilaWeb TV hi era (vídeo). L'escriptor ha organitzat l'aplec amb el suport de l'editorial Empúries, gairebé com una primícia, perquè la novel•la no arribarà a les llibreries fins dijous, i l'autor començarà la promoció aquell mateix dia. L'interès d'Empúries per aquest col•lectiu d'internet és tota una fita.
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3845277/20110208/eduard-marquez-pels-blocs-literaris.html