El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 10 de febrer del 2011

El lladre de cervells

Pere Estupinyà
La magrana orígens
Edició: 13-01-2011
Pàgines: 480
Llengua catalana

Tot compartint el coneixement científic amb les ments més brillants. Arrepapa't al sofà i prepara't per emprendre un viatge inoblidable pels desafiaments més apassionants de la recerca científica actual. Ens disposem a entrar als principals laboratoris i centres d'investigació del món per conèixer de primera mà les qüestions més candents en terrenys com la neurociència i l'estimulació i
el perfeccionament de les capacitats humanes, l'astronomia i la carrera espacial, la genètica i la biologia sintètica, el canvi climàtic... Aquest és un llibre per a lectors curiosos que se saben gratar on no els pica i volen saber de què estem fets, per què som com som, on vivim i com serà el món del futur. Aquí i qui sap si en d'altres planetes lluny del sistema solar.