El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 10 de febrer de 2011

El comte Arnau


Joan Maragall
Editorial: Edicions 62
Edició: 1974
Pagines: 63

Contraportada
El Comte Arnau és un important poema èpico-líric que Joan Maragall va a donar a conèixer fragmentàriament els anys 1900, 1906 i 1911. Més de setanta anys després que fou publicada la primera part, el poema conserva tota la seva força i emergeix com a síntesi o model de l’evolució literària del seu autor. Joan-Lluís Marfany s’ha proposat, en el pròleg altament suggestiu demostrar fins a quin punt les tres parts del poema responen a tres estadis diferents de l’obra de Maragall i el sentit profund que té el marc de la seva poesia.
El racó del llibre
Costa una mica llegir, principalment els que no estem acostumats a llegir poesia, però si llegeixes el pròleg, fas una lectura, tornes llegir el pròleg i tornes fer una lectura, però aquesta vegada en veu alta, s’entén molt millor.