El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 24 de febrer del 2011

El carrer dels tres llits

Roser Caminals
Editorial: Rosadelsvents
Edició: juny de 2002
Llengua catalana
Pàgines: 207

En Maurici Aldabó, fil d’una família benestant de Barcelona a principis de segle XX és una persona jove d’aquells que no li agrada estudiar ni treballar, acaba la carrera d’advocat a empentes i rodolons. El pare té una fabrica tèxtil on ell hi va a passar hores. La seva vida passa a base de sortir de gresca amb els amics i tenir una noia per passar l’estona. La seva última conquesta, la Rita, una noia de poble que cosia a casa seva, desapareix misteriosament davant dels nassos d’en Maurici. A partir d’aquest fet comença una història d’investigació i recerca per part del protagonista, que el portarà a endinsar-se en una Barcelona desconeguda dels barris més pobre de la ciutat Comtal. A mida que aneu llegit, veureu la transformació que fa el protagonista a l’anar descobrint la desaparició de la Rita.

Una novel•la que és llegeix molt be, on l’intriga està servida des el començament, encara que potser descobreix molt aviat (mitja novel•la) una par important de l’incògnita, sembla ser la forma de fer de l’autora.

Llegiu-la, us agradarà!