El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 20 de gener del 2011

Premi per a Melania Mazzucco

13/01/2011
Melania Mazzucco ha aconseguit, en poc més de quinze anys i vuit novel•les, un dels premis més prestigiosos de les lletres italianes. El mes que ve apareixerà la traducció al castellà de la seva última novel•la, La larga espera del ángel.

El Viareggio-Tobino és un dels premis amb més història de les lletres italianes. Durant les vuit dècades llargues que s'ha concedit ha reconegut l'obra d'autors com Antonio Tabucchi, Alessandro Baricco, Primo Levi, Giorgio Manganelli i Giorgio Bassani, entre d'altres. Enguany ha decidit premiar la trajectòria de Melania Mazzucco, nascuda a Roma l'any 1966 i traduïda des de fa més d'una dècada a casa nostra, tot i que només en castellà.
Retrat de Melania Mazzucco © LISBETH SALAS