El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 13 de gener del 2011

Avui, L'arqueòleg de Martí Gironell

Hola amics i amigues d’El racó del llibre. Programa que s’emet els dijous de 7 a 8 del vespre a Ràdio Dos 84 des d’Hostalric Dial 105,8 FM. Un programa on parlem de llibres, autors, notícies literàries, novetats i fins i tot algunes entrevistes.
Ens tornem aposar en marxa després de gaudir d’unes petites vacances. El llibre d’avui és L’arqueòleg de Martí Gironell, però abans de parlar de llibre, m’agradaria fer una petita crítica de les Festes Nadalenques.
Aquestes festes no m’agraden, et passes moltes hores a taula, però és clar, abans has de fer el dinar, o sigui que un parell o tres hores abans ja estàs a la cuina anat d’un costat a l’altre, vigilant que no es cremi el sofregit o qualsevol altra cosa que tinguis al foc. Desprès, apa, menja que menja. Quan han acabat les festes, has de fer molta bondat per abaixar el pes que has posat. La veritat, un fàstic! I els regals! no saps que comprar, encara que a casa fa temps que tothom vol diners per comprar-se el que més els hi agradi. Potser és l’edat que em fa veure el Nadal d’aquesta manera, o potser perquè amb la família ens veiem més sovint i no hem d’esperar alguna festa grossa per trobar-nos. Encara que el sopar de la nit de Reis, on ens trobem una bona colla, l’ espero amb il•lusió. O sigui que, amb tota la moguda de les Festes de Nadal, no he pogut llegit gaires llibres, hauré d’espavilar o no tindré ressenyes pels propers programes