El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




divendres, 21 de gener del 2011

La culpa la va tenir la GRIP

Hola amics d’El Racó del llibre, aquesta setmana no hem pogut sortir en antena per culpa del virus de la grip que em va atacar el dimecres, i justament, el nostre company en Pep, ja m’havia comentar que no podia venir per culpa d’un compromís. O sigui que uns pels altres “la casa sin barrer”, el nostre és un programa fet per poca gent i a la més mínima ja quedem penjats. Però bé, la propera setmana esperem ser-hi tots. També vull dir que la propera vegada que passi, esperem que tardi, ho anunciarem. Demanem disculpes.

El contingut del programa ja estava preparat, encara que no hi ha lectura. El penjo encara que sigui amb retard.

He posat la foto del virus de la grip, perquè el trobo preciós, encara que sigui tan dolentot i tafaner.

5 comentaris:

Núria Martí Constans ha dit...

Hola, Rosa,
Espero que ja estiguis recuperada. la grip em fa més por que una pedregada però no podem viure tancats en una bombolla de vidre (a vegades m'agradaria).
En fi, Salinger m'agrada. El vigilant al camp de sègol m'enganxa i és d'aquells llibres que sempre torna, de tant en tant, per un nap o per una col, hi penso. La veu narrativa atrapa.
Amb nou contes també m'ho vaig passar bé, sobretot amb Just abans de la guerra amb els esquimals (cito de memòria, em sembla que era això).
Res, Rosa, descansa i sant tornem-hi aviat!
Una abraçada

Pep ha dit...

Ostres, Rosa, quina setmana! No tenia el gust de conèixer la cara del virus de la grip: en efecte, la bellesa no està renyida amb la maldat. O sí? Rosa, estigues bé. Ens veiem dijous, amb permís de la senyora grip.

Abraçada,

Pep

Rosa ha dit...

Hola Núria,
Gràcies, Ja estic recuperada, espero no em torni atrapar. El llibre d'en Salinger, la veritat, atrapa, tens ganes de saber el que passarà. Amb la biografia vaig veure el dels Nou contes, potser més endavant el llegiré.

Hola Pep,
Amb tot el temps que fem el programa és la primera vegada que fallem. Però bé, què hi farem!
Fins dijous

Tonina ha dit...

Espero que et milloris, Rosa.
Així em dones temps a sentir alguns programes passats que no havia escoltat,hehe...
Estic llegint LA dona justa de John Irving i em té totalment ocupada, a més els nins, la casa...bé, ja ho saps...
Recupera't aviat, reina.
Una abraçada!

Rosa ha dit...

Hola Tonina,

Moltes gràcies, ja estic recuperada i preparada per començar amb empenta el 2011.
La veritat, treballant, la canalla i la casa n'hi ha un bon tip. De John Irving per a casa corre "Una dona difícil" encara que el vaig començar i el vaig deixar. Ja em diràs que tal és el que llegeixes tu.

Una besada