El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 2 de desembre del 2010

Boqueria Gourmand

Jordi Mas i Òscar Ubide
Viena Edicions
Llengua catalana
Pàgines 176

Un llibre esplèndidament il•lustrat amb més de 170 fotografies, acompanyades d’una selecció de receptes exquisides, que faran les delícies dels amants de la Boqueria i de la gastronomia.

La Boqueria ofereix tots els productes d’alimentació imaginables, de les exquisideses més exòtiques a les especialitats més tradicionals. Per tal que, tant els gastrònoms aficionats com el Gourmand més exigent puguin triar amb criteri en aquesta festa dels sentits, dos especialistes del mercat, Jordi Mas i Òscar Ubide, presenten en aquest llibre una selecció de les millors parades de cada sector alimentari. Són botigues que excel•leixen en la qualitat del producte i del servei, en l’originalitat i en la coherència del negoci. El lector en trobarà la història, el detall de les especialitats i les millors recomanacions.