El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 4 de novembre del 2010

A gust amb la vida

Anna Gavalda
Editorial: Edicions 62
Col•lecció el balanci 637
Edició maig de 2010
Llengua Catalana
Pàgines 144

El tema del llibre toca les relacions familiars i els sentiments que poden crear aquestes relacions. L’autora ho explica mitjançant una família de quatre germans molt units i de pares divorciats. Les relacions entre ells són molt bones però tenen una vida molt diferent uns dels altres. Degut al casament d’un cosí on han estat convidats, durant el viatge van desgranant els sentiments i la vida de tots. Quan arriben al casament, que creuen serà avorrit i ple de tòpics, decideixen marxar junts a visitar el seu germà petit, en Vincent, que treballa en un castell com a guia turístic. Allà recordaran tots junt la seva infantessa i sé sinceraran uns als altres, desconnectant de tot i de tothom.

És un llibre fàcil de llegir, divertit i entretingut. És el primer que llegeixo d’aquesta autora, m’ha agradat, però no és el que esperava, encara que les crítiques són molt bones.