El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 28 d’octubre del 2010

'Subsòl', un llibre insòlit

26.10.2010
Bromera publica un llibre col•lectiu, un experiment molt satisfactori protagonitzat per set escriptors del País Valencià nascuts a la dècada dels seixanta.
Bromera acaba de publicar un llibre insòlit, peculiar, positiu, col•lectiu, dialogant, satisfactori. Es diu 'Subsòl' i és obra d'Unai Siset, pseudònim darrera del qual s'hi amaguen set escriptors: Manuel Baixauli, Esperança Camps, Vicent Usó, Pasqual Alapont, Vicent Borràs, Àlan Greus i Urbà Lozano. Entre la novel•la i el conte, 'Subsòl' aplega set relats relacionats per una fotografia i els personatges que hi apareixen, la que va fer el fotògraf Peter Turnley a la línia 4 del metro de París l'any 1979. La història d'aquest projecte és ben peculiar i val la pena explicar-la...
http://www.vilaweb.cat/noticia/3794008/subsol-llibre-insolit.html