El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 28 d’octubre del 2010

Els editors podrien portar a judici els socis de l'Arc de Berà, si no es desbloca el pagament del deute

27.10.2010
Les editorials afectades pel tancament de la distribuïdora continuen mobilitzant-se i han contractat un advocat que les representa totes
Els editors afectats pel tancament de l'Arc de Berà, un centenar, dubten de la voluntat de la distribuïdora de pagar el deute i han contractat un advocat, que els representa tots, per mirar de desencallar la situació. La Generalitat va oferir a l'Arc de Berà un crèdit sense interessos a retornar en cinc anys per a pagar el deute, que puja al 1.800.000 euros. Però els responsables de l'Arc de Berà diuen que no poden aconseguir un aval financer, requisit legal imprescindible per a obtenir el crèdit. Si no es desencalla la situació, els editors afectats podrien portar a judici la distribuidora.