El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 21 d’octubre del 2010

Jordi Vidal L’ofici d’arbitrar

Jordi Sibina
Editorial
Edició setembre de 2010

El llibre és un homenatge a Jordi Vidal considerat com un dels àrbitres millors del món de l’hoquei sobre patins. El llibre comença amb un pròleg de Carlos Graça (President Europeu de Roller Hockei ), segueix amb una introducció de l’autor en Jordi Sibina on explica la relació amb en Jordi Vidal.
A la pàgina 13 comença el partit, on trobareu tota la vida esportiva de Jordi Vidal. Cada capítol porta un títol on fa referència algun fet viscut. El capítol vuit es titula De porquets i bengales o l’onze, Nou canvi de reglament. I en van... Hi trobareu les vivències i els sentiments d’una persona que deixa el món de l’hoquei, que ha estat una part molt important de la seva vida. L’altra part del llibre trobareu escrits de persones relacionades amb aquest esport com: arbitres, jugadors, seleccionadors, presidents, directius familiars i amics que d’aquesta forma se sumen a l’homenatge.

Un llibre que passa molt be i fa conèixer una mica el món de l’arbitratge tan desconegut per molts.

1 comentari:

Mateu Ponçe ha dit...

Un gran llibre. Espero poder llegir algo mes d aquest autor